Agenda

seizoensfinale Bar Oost
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor de grootse finale van de zomer 2019 wordt Bar Oost tijdelijk verbouwd. Het perron wordt de bar, rond de palmboom creëren we een benedenterras, achter de wagons komen de eetstandjes en in de ronde tent van Laika kunnen de artiesten het best van zichzelf geven. Tegenover de wagons zal ook de constructie van de Droomhut staan pronken. De Droomhut wordt het hoofdkwartier van de J100, het samenwerkingsverband van de Antwerpse jongerenorganisaties.

Catering

Buurtjongeren en catering-professionals werken samen een gevarieerd aanbod uit van snacks en complete maaltijden. Vanaf 20:00 tot de voorraad strekt.

Zonder Wolk

Tussen 20:00 en 22:00 is de organisatie 'Zonder Wolk’ de host. Zij brengen via Slam Poetry, Spoken Word en Urban Music een evocatie rond het centrale thema: Borgerhout 15 jaar, een (terug)blik op al wat het District Borgerhout spannend maakt. Vanaf eind augustus organiseert Zonder Wolk samen met kunstZ workshops in Matterhorn, zodat artiesten en buurtjongeren (Samen Op Straat en JES) beslagen op het ijs komen. Hind Eljadid leidt dit in goede banen.

We Are Not

Om 22 u. wordt het tijd voor pure ambiance. We hebben de groep 'We are not' kunnen overtuigen om hun programma 'Byrning down the house' te brengen op SpoorOost. Tom Hannes, de plaatsvervanger van David Byrne op aarde, stoomt zijn elfkoppige band klaar om het publiek in vuur en vlam te zetten.

Dance

Als tegen middernacht de live band stopt, brengen de dansers van kunstZ een Dance Performance die het publiek naadloos meeneemt naar de beats van de DJ...

Locatie BAR OOST, park spoor oost, 2140 Borgerhout
gratis
Ga naar boven