Agenda

kunstZ x BabelPutch
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ontdek zaterdag 19 september het hart van kunstZ en al haar spelers in de Babelbühne en geniet van een artistieke avond vol film, dans, muziek en mini-expo’s! 


Verwacht je aan een divers programma in open lucht, met je bubbel, een drankje, een ditje, een datje. Deze avond zetten we onze kunstZ-makers in de kijker en delen we waar we het afgelopen seizoen achter gesloten deuren aan hebben gewerkt. Geniet van muzikale  optredens van onder andere Roxette Chikua, Somalia Williamson, Prisca Agnes Nishimwe en Alec De Bruyn, of ontdek projecten zoals HOMELANDS van Timur Magomedgadzhiev en Lore Loyens, en meer! 

Dankzij het kunstenaarscollectief Rooftoptiger, die de hangende tuinen van Babylon bouwden in Antwerpen Noord, dromen we samen een avondje weg in een oase van terrassen en waterpartijen. Wij zorgen voor de sfeer! Deal?

 

Dankzij de BabelPutch wordt Verboden Liefdes ook weer nieuw leven ingeblazen! Het project dat eind vorig jaar begon kreeg de kans niet om zichzelf te tonen omwille van het corona-virus. But there's no stopping us now! Naast het muzikale programma kan je 19 september ook genieten van een project gebaseerd op het verhaal van  Leyla & Majnun. 10 kunstenaars, een inspirerende ruimte en een oud verhaal resulteren in 10 kortfilms.

Kom langs met je bubbel en wandel door het oude slachthuis tijdens kunstZ x Babelputch! Vergeet zeker niet om een plekje te reserveren.

 

We houden het samen coronavrij, hè? Een mondmasker bij hebben is verplicht, bewaar de social distance en blijf thuis als je zeven dagen voor het evenement symptomen vertoonde of ziek was.

 

 

 


Met dank aan Rooftoptiger, Archipel, Babelbühne en HOMELANDS, PLACES OF BELONGING: a community co-creation project for and by newcomer artists. An initiative of the International Yehudi Menuhin Foundation with the support of CERA, the National Bank of Belgium, the King Baudouin Foundation, the Baillet Latour Fund and Fonds Jean Praet.

 
 
 
 
 
 
 
 
Locatie Archipelsite (ingang via Damhof) tegenover Lange Lobroekstraat 77, Antwerpen Dam
.
Ga naar boven